ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА

Занимания по интереси

„ВОЛЕЙБОЛ – ЮНОШИ“

На 23.03.2018г. във физкултурния салон на Езикова гимназия "Пейо Яворов" се проведе представителната изява на клуб "Волейбол- юноши" като част от спортния календар за месец март – Дни на спорта – организирани по случай патронния празник на училището. В изключително интересен мач се състезаваха отборът на Езикова гимназия"П. Яворов" и гостуващия отбор от Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски", гр. Добрич. Срещата беше съпроводена от много емоции и добри разигравания. Състезателите демонстрираха своите волейболни умения. Мачът завърши с 2 : 1 гейма за отбора на ЕГ“Пейо Яворов“.

Отличното представяне на учениците се дължи и на подготвката им в часовете по волейбол по проект "Твоят час". Горди сме с успехите и високия спортен дух на нашите момчета, поздравления за тях и техния треньор – г-н Красимир Нейчев!

Извънкласните занимания на учениците се финансират от ЕСФ и ОП НОИР по Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“.